Mizrin80’s Weblog

Renungkanlah dan Selamat Beramal…..

Archive for September, 2008

Birthday Aiman 3 Years

Posted by mizrin80 on September 27, 2008

Seperti yang dijanjikan, ini beberapa gambar masa celebrate besday Aiman 3 tahun pada 20 September 2008 yang lalu, bersamaan 20 Ramadhan 1429 hijrah. Majlis dimulakan dengan Tahlil Arwah oleh Tok Long dan disusuli dengan majlis berbuka puasa. Happy Birthday Aiman. Ayah n Mama luv u so much….

Kek aiman, mintak skit leh….

Dari kiri: Isha (cousin), Hazriq (bapa saudara), birthday boy Aiman, Aish (cousin)

Aiman potong kek besday

one happy family

with Auntie2 n Busu Aqim

with Mak Ucu Rini

Mama potong kek Aiman

Aiman n Aish

2 sepupu

Aiman n Busu Aqim

Posted in Family | Leave a Comment »

Ayangku and SAMER friends 4 ever..

Posted by mizrin80 on September 22, 2008

Ni plak gambar isteriku dengan geng2 SAMER dia. Maklum lah kawan dari sekolah sampai dah beranak pinak. Macam x percaya semua dah ada anak. Tua lak rasanya… Hahaha….

Dari kiri: Ain, Yani, Ayangku, Ogy, Ilyana, Farah & Apid.

2 ibu muda

Dodi & Suteq

Lagi 2 ibu muda

Duduk Belakang: Jaja, Ayangku, Syidah & Nasrah.

Duduk Hadapan: Farah, Apid & Dodi.

Posted in Family | Leave a Comment »

Ayangku and her friends (Tawau)

Posted by mizrin80 on September 22, 2008

Sajer aku nak post kenangan wife ku dengan member2 dia. Mesti dia rindu giler dengan member2 dia. Yelah susah senang bersama. Aku pun banyak terhutang budi dengan mereka waktu aku tiada di sisi isteriku, diorang lah teman sejati isteriku. Semua itu adalah kenangan yang terindah walaupun ada kalanya manis dan ada ketikanya pahit…..

Idham dan Ain

Johari dan Dizah

Mus dan suaminya

Bergambar bersama mempelai

Posted in Family | Leave a Comment »

Aiman Main Play Station 2!!!

Posted by mizrin80 on September 22, 2008

Pandai ke pegang joystik tu??

Tukar CD Game ke???

Main PC plak..

Posted in Family | Leave a Comment »

Aiman 1st time in Genting Cabel Car

Posted by mizrin80 on September 22, 2008

Pertama kali Aiman menaiki kereta kabel di Genting Theme Park pada 18/12/2007. Itu pun sebab menemankan kawan mama Aiman Uncle Johari and Auntie Dizah honeymoon kat KL. Antara destinasi diorg Genting la. K gak sebab diorang yang spend. Kitorang tumpang sekaki jer. Kira honeymoon gak la. Aiman syok giler naik kereta kabel. Kalau x percaya tengok lah sendiri….

One Happy Family

Mama Aiman sempat posing, Aiman khusyuk tengok apa tah

Aiman pun nak posing gak

Sejuk sampai kot jeans Aiman butang sampai ke atas

Posted in Family | Leave a Comment »