Mizrin80’s Weblog

Renungkanlah dan Selamat Beramal…..

Archive for the ‘Family’ Category

KLIA 26/12/2008

Posted by mizrin80 on December 27, 2008

Assalamualaikum, pada tanggal di atas, ayah n emak pulang dari menunaikan ibadat Haji.Syukur diorang dpt pergi ke tanah suci pada tahun ini. Kalau ikutkan tahun 2012. Mungkin tu la janji Allah pada bakal tetamu2 nya. Flight ayah n emak akan sampai dari Jeddah ke KLIA pada jam 3.05 minit petang. Punya la semangat kami sekeluarga n adik beradik lain nak ke KLIA. Kami bertolak jam 12.10 dari rumah terus menuju ke KLIA. Kami sampai di masjid Sultan Abdul Samad, berhampiran jalan masuk ke terminal LCCT jam 1.30 petang. Selesai menunaikan sembahyang Jumaat, kami terus bergerak menuju ke KLIA. Hanya ALLAH je tau perasaan aku waktu tu. Mana x nya, ye la aku x dpt hantar ayah n emak kat Kelana Jaya ari tu sebab final exam so mestilah aku nak jumpa diorg sgt2. Alhamdullillah ayah n emak dpt menunaikan ibadat mereka. Aku doakan mereka mendapat haji yang Mabrur.. AMIN….

img_0077

img_0076

menunggu ayah n emak keluar dari balai ketibaan domestik

img_0080

img_0083

img_0082

ayah n emak selamat sampai

img_1197

aiman mencuba jubah

Posted in Family | Leave a Comment »

Birthday Aiman 3 Years

Posted by mizrin80 on September 27, 2008

Seperti yang dijanjikan, ini beberapa gambar masa celebrate besday Aiman 3 tahun pada 20 September 2008 yang lalu, bersamaan 20 Ramadhan 1429 hijrah. Majlis dimulakan dengan Tahlil Arwah oleh Tok Long dan disusuli dengan majlis berbuka puasa. Happy Birthday Aiman. Ayah n Mama luv u so much….

Kek aiman, mintak skit leh….

Dari kiri: Isha (cousin), Hazriq (bapa saudara), birthday boy Aiman, Aish (cousin)

Aiman potong kek besday

one happy family

with Auntie2 n Busu Aqim

with Mak Ucu Rini

Mama potong kek Aiman

Aiman n Aish

2 sepupu

Aiman n Busu Aqim

Posted in Family | Leave a Comment »

Ayangku and SAMER friends 4 ever..

Posted by mizrin80 on September 22, 2008

Ni plak gambar isteriku dengan geng2 SAMER dia. Maklum lah kawan dari sekolah sampai dah beranak pinak. Macam x percaya semua dah ada anak. Tua lak rasanya… Hahaha….

Dari kiri: Ain, Yani, Ayangku, Ogy, Ilyana, Farah & Apid.

2 ibu muda

Dodi & Suteq

Lagi 2 ibu muda

Duduk Belakang: Jaja, Ayangku, Syidah & Nasrah.

Duduk Hadapan: Farah, Apid & Dodi.

Posted in Family | Leave a Comment »

Ayangku and her friends (Tawau)

Posted by mizrin80 on September 22, 2008

Sajer aku nak post kenangan wife ku dengan member2 dia. Mesti dia rindu giler dengan member2 dia. Yelah susah senang bersama. Aku pun banyak terhutang budi dengan mereka waktu aku tiada di sisi isteriku, diorang lah teman sejati isteriku. Semua itu adalah kenangan yang terindah walaupun ada kalanya manis dan ada ketikanya pahit…..

Idham dan Ain

Johari dan Dizah

Mus dan suaminya

Bergambar bersama mempelai

Posted in Family | Leave a Comment »

Aiman Main Play Station 2!!!

Posted by mizrin80 on September 22, 2008

Pandai ke pegang joystik tu??

Tukar CD Game ke???

Main PC plak..

Posted in Family | Leave a Comment »